• 16
    19 mayıs 2015 sivasspor galatasaray maçında yazdıklarından ötürü fenerbahçeli, sivaslı ilan edilip sözlükten uçurulan eski yazar. yıllar geçti hep içimde kalmıştı yazmak istedim.
    şuanda herkesin sevdiği, karakterine hayran olduğu yasin öztekin o maçta kendini yere atıp penaltı almıştı ve ben de zaten halihazırda yasin nefreti olduğu için çok sinirlenmiştim. mevzu şu ben yere atlayan topçudan nefret ediyorum arkadaş. hele kendi takımımdaysa daha da sinirleniyorum. zaten yasin sürekli kendini yere atan önü boşken bile penaltı almaya çalışan bir futbolcuydu ve penaltıyı da aldı. biz de turu onun aldığı penaltıyla 2-1 yenilerek geçtik. o maçta o kadar rezil oynamıştık ki delirmiştim ve top oynamadan turu geçmek o zaman gözüme hoş gelmemişti. şimdi olsa belki öyle düşünmem.

    ama bu sözlükte insanların beni gerçekten fenerbahçeli sanması, hatta moderasyonun da buna inanıp beni uçurması çok üzmüştü beni. içimden geldi yazmak istedim. bu arada ilginç tesadüf ama gerçekten sivaslıyım. bunun yanında sivasspordan nefret ederim o ayrı konu. ama top oynamadan maç tur geçmeyi, maç kazanmayı da ( özellikle kendimizden güçsüz takımlara karşı geçerli bu durum) asla kendime yediremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın