resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3012
    daha dün, 25 haziran 2018 sakaryaspor galatasaray maçı sonrası resmi ağızdan sakat olduğu bilgisi verilmiştir. buna rağmen basın fenerbahçe ve beşiktaş'taki problemleri gizlemek için mutsuz olduğu ve kadroya alınmadığı haberlerini ısrarla yapmakta. bir yalanı 1000 defa söylersen gerçek olurmuş ya, o hesap.

    ayrıca görebildiğim kadarıyla gomis oldukça profesyonel bir sporcu. yine bildiğim kadarıyla zam talebiyle sorun çıkarmışlığı da yok geçmişinde. galatasaray'ın mali durumu ortada. teklif gelirse gitmesine izin verileceği ortada. süperlig seviyesinde 29 golün karşılığını peşin peşin sözleşmesinde aldığı ortada. sözleşmesinde devam eden miktarı haketmek istiyorsa bu 29 gollük performansı göstermeye devam etmesi gerektiği ortada. zaten ortada bir sözleşme olduğu ve bu sözleşmeye uyma zorunluluğu da ortada. zam talebi olduğunu hiç sanmıyorum.

    klasik galatasaray'da sorun temalı bir konu. adam 40 derece sıcakta idmanda götünden ter akarken saniyede 500 fotoğraf çekebilen makinalarla mutsuz gibi görünen bir mimiğini yakala. ondan sonra da her gün bu haberi tekrarlayarak gerçekmiş gibi göster.

    ya amk... sen oyekuru transferini kap'tan öğrenmiş bir basınsın. gomis'in yönetime, fatih terim'e ne dediğini nasıl biliyorsun?
    geçiniz...

    ama keşke iyi bir para teklif edilse de satılsa. bu yaşta fubolcuyu güzel meblağlara elden çıkarabilmek şahane olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın