• 70
    ilk yarı

    ismail: evet güven veriyor ama kaleye de top gelmedi açıkçası.

    linnes: sanki üzerine daha da koymuş gibi. hazırlık maçı falan ayırmıyor. full konsantre işini en iyi şekilde yapma derdinde iyi ki var. her takıma lazım böyle adamlardan.

    maicon: pek iş düşmedi.

    ahmet: sakarya pek zorlayamıyor ama en azından doğru zamanda rakibe basıyor, topla döndürmüyor. kendisini sevmem ama bugün ilk yarıda iyiydi

    carole: sakarya o kadar etkisiz ki pek iş düşmedi. bkr kez kaçtı savunma arkasına ve korner oldu. sanırım sinan' ın gol de o kornerin devamındaydı. 14 olmasa yabancı sınırı kalmalı derim ama ondan başka gönderilebilecek durumda yabancı yok.

    selçuk: en azından bugün daha gayretli, pozisyon itibarı ile de savunmaya yardım ediyor ama rakip de sakarya işte. biz bir şey yapmasak da adamlar 4 pas sonra topu kaybediyorlar kendi kendilerine

    belhanda: ben gayet memnunum bu adamdan. yine de daha fazla sorumluluk almalı. top kaybetsin ama ileri oynarken kaybetsin, basit pas hatası yapmasın.

    feghouli: tekniği iyi ama şu maçta bile o tekniği işe yarar hale getirecek fiziksel kapasiteden yoksun görünüyor. bir hareket deniyor, sonrasını gerimiyor. biyolojik yaşı 40 falandır.

    henry: takıma alışınca çok can yakar. yılan. işte en fazla kiralayabiliriz böyle adamları ne yazık ki.

    sinan: bu sene formayı aldı bence.

    muğdat: ilk otuz dakika çok ama çok iyiydi. bence sonra yoruldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın