• 848
    son dönemlerdeki pornografik pardon astronomik bedellerle aldığı futbolcular kesinlikle yanlış transferler değil. keita, van dijk, alisson direk takımı seviye atlatan oyuncular olacaktır. liverpool gibi kulüpler için batma riski olmadığı için yaptığı transferlerde bakacağımız kıstas oyuncunun maliyetinden daha çok oyuncunun kalitesi olmalı. ve bence bu yönde kadroyu her sene daha iyi noktaya getiriyorlar. klopp'ün yerinde olsam bir üst düzey stoper daha isterdim, maliyeti ise hiç önemli değil.

    arsenal parası var, yanlış harcıyor; united parası var, yanlış harcıyor. bazı kritik bölgelerde üst düzey oyuncuları yok.
    city parası var, doğru harcıyor; liverpool parası var, doğru harcıyor. artık çok az eksikleri kaldı.
    tottenham parası var; transfere ihtiyaç duymuyor. hala tecrübelenmelerini ve winner olmalarını bekliyoruz.
    chelsea parası var; istediği transferleri yapamıyor, üstelik hazard giderse çok kan kaybedecekler. ayrıca salah, lukaku, de bruyne meseleleri var ki bu adamlar rakiplerinin belki de en iyi oyuncuları oldu. başarıya çok uzak olmadıkları halde trajikomik haldeler. ama sarri faktörü yüzünden beni en çok heyecanlandıran takım.

    big six diye tabir edilen premier lig takımlarının durumu hemen hemen böyle. bu sene liverpool lig ikinciliği elde ederse başarı olur. daha fazlası için city'nin oyununa liverpool'un çözüm bulduğu kadar herkesin çözüm bulması lazım. şimdilik guardiola ve takımı lig şampiyonluğunu herkes için çok zorlaştırıyor. ancak guardiola her an sıkılabilir ve işleyen sistemine çomak sokabilir. işte o sezonda liverpool tetikte olmalıdır yıllardır gelmeyen lig şampiyonluğu için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın