• 39
    toplantıda açıklanan nitelendirmede bir kelime oyununun da olduğu borç miktarı.
    şöyle ki ; borç/alacak farkı yerine fb'nin toplam borcu diye ifade ediliyor ve diğer klüplerin, özellikle gs'nin, toplam borcu ile karşılaştırılmaya itiliyor. halbuki ortadaki zaten aynı zamanda, bazı küçük kalemler dışında, borç /alacak farkı çünkü aziz ileriye dönük bütün alacaklarını peşin peşin kırdırarak tahsil etmiş.yani toplam borcu ile borç/alacak farkı aynı adamların. ama galatasaray'ın yaklaşık 2,5 milyar olan toplam borcu olmasına rağmen o kadar temlik olmadığı ve zamanında tahsil edeceği borç/alacak farkı 1,2 milyar lira. yani ( küsurlarda hata olabilir)3,5 ile 1,2'yi karşılaştırmaları gerekirken,okuyanı 2,5 toplam gs borcu ile karşılaştırmaya itiyorlar. üstelik bu 1,2 nin önemli kısmı ünal aysal sayesinde tl sabit oranına sabitlenmişken, fb'ninkilerin önemli kısmı dövizle üstelik yüksek faiz oranıyla. ayrıca gs'nin ; cl gelirleri, sermaye arttırımı, rivada geriye kalan gelir, florya gelir gibi kalemleri baz alınmış ve uefa tarafından incelenip ciddi kabul görmüş bir kurtuluş planı mevcut.
    ikinci uyanıklık ise ali koç'un dediği "içimizde en iyi bjk " . bu da bir saptırma. bjk geçen iki yılda futbol faaliyetinden elde ettiği gelirler ile en iyi performansı gösterdi, orada çok başarılılar . ama ana borcu kol gibi duruyor üstelik çoğu dövize indeksli faizlendirilmiş olarak. bjk'nin futbol gelirinin çoğu dönemsel giderlere ve ana borç çok fazla olduğundan onun faiz ödemesine gitti. toplam borç duruyor, üstelik temlikleri de var. 3'ü arasında açık ara en iyi gs.
    kısaca, fb'nin boğazına kadar borcu var, samimi olarak bunu ifade edip somut birşeyler yapmalarını beklerken hala gs aleyhine manipülasyon ve laf ebeliği yapıyorlar. medya manipülasyonuna, ki zaten aziz yönetimlerinde de bu iş ali koçtaydı, kaldığı yerden devam.
    eşekler adam olur, fenerbahçe adam olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın