• 4464
    24 temmuz 2018 akşamı ali koç'un yaptığı açıklamalara bakarsan bu kulübün batmış olması lazım. orduspor falan gibi.

    yani evet en nihayetinde fenerbahçe büyük bir marka. çok talep edilen, tüketilen bir ürün. girdisi çıktısı ile çok büyük bir ekonomi yaratıyor ama ali koç'un anlattıkları pek akla mantığa oturan şeyler değil. hemen hemen bütün taşınmazlar ipotekli, bir sürü kredi borcu var, bunun haricinde daha bir sürü borç var, gelirlerin de hemen hepsi temlikli. ee bu kulüp nasıl dönüyor lan? spk, dışardan para sokmak, sponsor falan bir yere kadar. bunlar hep taşıma su gibi kalır. hayır bir de bu durumda hala basketbol ve amatör branşlara yüksek bütçe ayırmaya devam edecekler gibi de duruyor.

    ben ali koç'un bazı şeyleri abarttığını ve dramatize ettiğini düşünüyorum. taraftarın beklentisini iyice düşürmek, baskıyı azaltmak, geçmiş yönetimi hedef göstererek kendine daha fazla alan açmak gibi bir yan motivasyonları var sanırım. söylemlerle eylemler pek uyuşacağa benzemiyor. futbola yüksek bütçe ayıramayacak çünkü orda ffp var. diğer branşlar aynen devam. eee bu nasıl bir iş lan hiçbir tasarruf yapmadan olacak akla mantığa oturmuyor.

    ne halleri varsa görsünler de ali koç'un durumun vahametini ortaya koymaktan kastının arkasında başkanlığına dair bir enkaz devraldık edebiyatıyla kendine alan yaratma amacı güttüğünü düşünüyorum. milletin gözünü iyice korkuttu. yapacağı hareketleri daha az sorgulanır duruma getirecektir bu. millet comolli falan tartışıyordu onların önünü kesti mesela. bunlar gibi şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın