• 1774
    ben de kendimce bazı filmler önermek istiyorum. mümkün olduğunca da gişe filmlerine pek girmeyeceğim.

    ailecek izlemelik, insana olan inancı artıracak film önerisi.
    wonder: https://www.imdb.com/title/tt2543472/?ref_=nv_sr_2

    julia roberts ve owen wilson gibi oyuncuların yanında jacob tremblay isimli aşırı sevimli bir çocuğun resmen oyunculuk şovu yaptığı bir film. filmin konusu değil ama hikaye ilerleme şekli biraz klişe de olsa tüm kadronun ve yönetmenin filmi ciddiye aldığı ve hikayeyi vermek istedikleri şekliyle verdiklerini anlayabiliyorsunuz.

    yetişkinler için, ağır ilerlemeli sanatsal film önerisi,
    mother!: https://www.imdb.com/title/tt5109784/?ref_=nv_sr_2

    requiem for a dream gibi bir başyapıtın yönetmeni darron aronofsky'nin yine sorgulayıcı bir filmi. imdb notu çok yüksek olmasa da izlemenizi tavsiye ederim. filmi izlerken kafanızda çok soru işareti oluşuyor ve izlerken anlam veremediğiniz sahneler oluyor. ancak filmin sonuna doğru bunların ustaca yerleştirilmiş göndermeler olduğunu görüyorsunuz. javier bardem ve jennifer lawrence dışında ed harris ve michelle pfeiffer da filmde rol alıyor.

    animasyonun en üst noktası,
    coco: https://www.imdb.com/title/tt2380307/?ref_=nv_sr_1

    spoiler vermeden konuyu anlatmayı beceremeyeceğim için yazmıyorum. ancak konusu, hikayesi, hayalgücü ve görüntüleri ile muhteşem bir animasyon.

    güzel bir aksiyon filmi,
    baby driver: https://www.imdb.com/...90160/?ref_=wl_li_tt

    bir vuruşta 10 kişiyi deviren, her tür silah ve araç kullanma yetisine sahip süper ajan ve polislerin olduğu aksiyon filmlerinden sıkılanlar için çok iyi bir seçenek. değişik konusu, ilgi çekici karakterleri ve muhteşem müzikleriyle izlemeye değer.

    unutmadan,
    bize her sevdadan geriye kalan, sadece galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın