resim
Fehmi Alpay Özalan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 164
    hocam fener mener akp chp tanımam hdp denilen pkk’nın kravat takmış versiyonlarının üzerine yürümesine destek veririm. fakat bu çözüm değildir. çünkü bu davranışlar sempatik gelse de bunu politik çıkar ve hamle olarakta yapıyorlar. ve maalesef bazen gösteri amaçlı da olabiliyor. modern ulus devlette şark usulü birilerinin üzerine yürüyerek sorunlar çözülmez. bence akıllıca ve gerçekçi zeminde hareket ederek çözülür sorunlar. buna da değinmiş olalım; ayrıca bu ülkede hdp’nin ve benzeri politik partilerinin olmaması görüşündeyim. ulus bir memlekette iki milliyetçilik olursa ki; hdp’nin yaptığı kürtlük üzerinden şövenizmdir; böylece kısır döngü devam eder. (vatana bağlı kürt arkadaşlarımı tenzih ederim)

    bu sistemle bu sorunlar her zaman olacaktır. bu meselede biz sorunun çözümünü konuşmuyoruz. sadece çiçek böcek din kardeşi yaklaşımı ile sorunu çözemeyiz. gerçekçi olalım bu ülkede 5-6 milyon pkk’lı var arkadaşlar. bildiğin pkk’lı. dolayısıyla bunları bu ülkeden göndermeyi konuşmalıyız. yok öyle hem terörizmi ve bölücülüğü savunayım hemde burada yaşayayım. hiçbir modern devlet buna müsade etmez kendi ülkesi içinde. öyle kardeş-çiçek-böcek meselesi değil bu. pkk taraftarı ve olmayanları ayırıp sorunun çözümüne odaklanmalıyız. pkk’lı her zaman pkk’lı olarak kalacaktır. gül vermekle çözülmüyor bu işler.

    alpay özalan’dan nerelere geldik. bir yandan yaptığı hareket sempatimi kazanırken öbür yandan da sorunu böyle çözemeyeceğimizi bilmek beni kararsız bırakmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın