• 54
    galatasaray taraftarının kendi futbolcusuna en çok zarar veren topluluk olduğunu bir kez daha gözler önüne seren, mide bulandıran içler acısı hashtag.

    younes belhanda'nın sahada yaptıklarından çok ayrı bir olay bu. olan olmuş, eski yönetim yüzünden bir ton para döktüğümüz bir sözleşme yapılmış ve artık bir süre biz bu adamlayız. yani çok klasik bir söylem belki ama; arkadaşlar fm mi oynuyoruz? fm'de bile yüklü bir sözleşme yaptığın adamı kimselere kitleyemiyorsun. "satalım." demek ne kadar kolay değil mi?

    teknik direktörümüzün de sahip çıktığı, planlarında olduğunu söylediği -ki belki de yoktur ama çıkıp "belhanda'yı satmak istiyorum" diyecek hali yok- bir futbolcu hakkında hashtag çalışması yapıp moralini bozmak ve buna bağlı olarak da takımın huzurunu bir nebze de olsa kaçırmak galatasaray'ın nasıl yararına olabilir? daha sezon başlamadı yahu sezon. el insaf. bu adam rezalet bir performans göstermedi ki oynadığı ilk sezon. bırakın bir oynasın, rezalet oynar yine gömersiniz ama hazırlık kampındayız daha. ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın