resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 677
    en büyük handikabı sezonun ilk transferi olmasıdır. şampiyon olduğumuz bir sezon akabinde yaptığımız ilk transfer muğdat çelik olunca doğal olarak çok tepki çeken bir transfer oldu. ali koç gelir gelmez wilshere , bas dost gibi ligi süpürebilecek isimler ortaya atıldı. tam o sırada galatasaray muğdat çelik'i açıklayınca ne oluyoz lan olduk. ahmet çakar, abdürkerim durmaz gibi troll spor yorumcuları da bu tepkimizden yola çıkarak düşene bir de biz vuralım, zaten işimiz bu dediler.

    transferin son günü tüm transferlerimizi yaptıktan sonra bir rotasyon yerli oyuncu olarak muğdat'ı alsak eminim bu kadar tepki çekmeyecekti. aksine türk ligini bilen , geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergilemiş muğdat ismini taraftarımız kabullenecek ve yasin'den sonra gelen çöle düşen yağmur tanesi olacaktı kendisi.

    ben kendisine karşı nötrüm. çok büyük bir beklentiye girmiyorum çünkü üç kulvarda yarışacağımız bir sezonda kadromuzun geniş olması bize her zaman katkı sağlayacaktır. selçuk inan kadar takıma zarar vereceğini sanmıyorum. aldığı ücret de makul bir ücret olunca bir maç bile kazandırsa bir sezonluk ücretini amarti edecek olması beni kötü yönde düşündürmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın