• 4452
    sözlükte gizli hayranları olan kulüp..

    gerçi gizli de kalamıyorlar artık.. yapılan 2-3 genç transferiyle, iyi oynanan bir hazırlık maçı ile 600 küsür mn eur borcu önemsiz gösterip, önlerinin açık olduğu falan vurgulanmış... ben antu'da falan bu kadar iyimser olan fenerli çok az gördüm..

    öncelikle 2 sezon daha şampiyon olursak görürüm onların yapılanmalarını.. kadroları çok kötü.. kaleci dahil 5 kişilik savunma hattı tamamen vasat oyuncularından kurulu.. orta sahada ve kanatlarda yaratıcı oyuncuları yok, forvetleri hiç yok.. her mevkiye neredeyse transfer yapmaları lazım.. satıp gelir edecek oyuncu giuliano dışında yok gibi..

    bizim çok daha kaliteli, çok daha oturmuş kadromuz var.. onların 3-4 mn eur bonservis ile yapmaya çalıştığı gençler ile yetenekli tecrübeli oyuncuları bir araya getirme olayını biz alt yapımız ile deniyoruz... ahmet, celil, ozan, yunus, recep, ismail.. 2 si tutsa yine önündesin onların... ayrıca sıkışırsan satabileceğin, para edebilecek rodrigues, muslera, gomis gibi oyuncuların var..

    gelelim küçümsenen borç ve ffp olayına.. biz onlardan önce oturduk ffp masasına.. 1 yıl men aldık . ilk anlaşmayı dursun yaptı zarar ve maaş sınırlaması geldi... biz ffp anlaşmalarına uymadık ve tekrar oturdu masaya.. son aldığımız cezalar sattığın kadar al ve diğer cezalar geldi..

    şimdi fenerbahçe ikinci kez ffp masasına 600 küsür mn eur borcu olduğu gerçeği ile oturacak.. işleri bizden çok daha zor.. neredeyse 2 katı borçları var.. bizim gelir beklenen gayrimenkul satışlarımız var*.. onların 2 sene önce 90 mn usd'ye 10 yıllığına ülker'e sattıkları ve tüm parasını harcadıkları stadyum isim hakkını, biz seneye yeniliyor olacağız... her sene basketbolda başarı satın almak için kaçırdıkları 10-15 mn eur var *

    galatasaray her şeyi doğru yapıyor, çok iyi yoldayız demiyorum, diyemem.. ama fenerbahçe'nin şu durumu karşısında galatasaray'a karşı, galatasaray sözlükplatformunda bu kadar övülmesini anlamıyorum ve açıkçası katlanamıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın