• 11795
    yine ve yeniden şuurunu ve amacını yitirmesi için çalışmalar yapılan.

    ortada bir futbolcu var. bu futbolcu ırkçılığa maruz kalıyor. ve bunu yapan ülke eleştiriliyor. bak buraya kadar her şey normal. her şey olması gerektiği gibi.

    ama bu sözlükte bir grup var. bu grup böyle arada peydah oluyor. mesela üşenme bak hamza hamzaoğlu zamanlarına, o zaman da böyleydi. sadece nefret kusmaya geliyorlar buraya. adam doblosunu yolun kenarına çekip, dombıra'yı loop'a alıp entari giriyor burada.

    bak bu adamın derdi mesut değil. bu adamın derdi bir futbolcuya yapılan faşistçe davranış değil. ırkçılık falan hiç değil. bu adamın tek derdi var. burada siyaset konuşacak. şimdi ırkçılığa maruz kalan adam türk asıllı ya, hiç kaçırır mı bu fırsatı. milliyetçilik kisvesi altında siyasi görüşlerini satacak. adam mesut diye giriyor entariye, ne fetösü kalıyor, ne pkksı kalıyor , ne erdoğan düşmanlığı kalıyor. kardeşim, bunun yeri burası değil. bak o kadar entry var mesut özil başlığında. üşenme oku. almanyaya sallayanların %90'ında mesutun adı iki kere geçmiyor. çünkü adamların derdi ırkçılığa uğrayan bir sporcu değil. adamların derdi onun üstünden prim yapmak. asıl beni çıldırtan ise bunu milliyetçilik adı altında yapmak.

    kendini yıllardır "alman hisseden" bir adamla "ümmetçilik" akımının başarılı temsilcilerinden bir siyasetçi görüşüyor. buradaki "milliyetçiler" de bundan mağduriyet çıkartıyor.

    ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın