• 231
    mart ayinda ilk 2 iddialarini kaybettikleri surece italya'nin trabzonspor'u olarak takilmaya mahkumlar. istedikleri topcuyu istedikleri fiyata satabilirler. bir futbol takiminin basari kistasi bu degildir. besiktas da son 6 ayda 50m eur luk oyuncu satisiyla ligimizde rekor kirdi da ne oldu ? gecen sezonu 4. bitirdiler bu sezon da en fazla yapacaklari uefa elemelerine kalmak olur. keza portekiz takimlari da ayni sekilde. adamlar futbolcu fabrikasi ama cl'de yari final goren takimlari yok 15 senedir.

    oyuncu satarak buyuk takim olunmaz. oyle olsaydi taraftarlar sampiyonluktan sonra degil, yil sonu mali tablolar aciklandiktan sonra tura cikardi.

    bu dediklerim oyuncu satilmasin tursusu kurulsun anlamina gelmiyor. tabi ki mali sartlar goz onunde bulundurulacak, takimlar borc batagina saplanmayacak. ama bu hedef olmamali. bu hedefe giden yol haritasini belirlemeli.

    uzun lafin kisasi italyada basarili takim araniyorsa napoli'ye bakilmali mart ayinda ilk 2 iddiasini kaybeden bu takima degil.

    edit: cl'de barcelona'yi eledikleri gibi bir gercek de var tabi. ben biraz futbolcu satiminin basarida tek kistas olarak algilanmasini elestirmistim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın