resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3788
    gamsız olmayan ama bizim seviyemiz için de yeterli olmayan futbolcumuz.

    şimdi bu arkadaşla ilk tanışmam fenerbahçe'nin ilgilendiği 2013 ocak transfer döneminde oldu. tesadüf bu ya bir de o dönem afrika kupası olmasın mı ? fas maçlarında alıcı gözle izledim ve hiç beğenmedim ki o zamanlar belhanda'nın belhanda olduğu zamanlardı. montpellier'ın rahmetli başkanı ve menajeri çocuğu dinamo kiev'e yollayınca üst seviyeler için zaten yetersiz olan belhanda kayıp yıllar geçirdi.

    üstün transfer başarısına sahip d.a.ö. yönetimi kiev'in satsak da kurtulsak dediği belhanda'ya bonuslarla birlikte on milyon euro verip kendisine de kemiksiz üç milyon üç yüz bin euro bağladı. d.a.ö. yönetimi başarılarına devam edip, takımın en sevilen oyuncusunu, ki gönderilmesi doğru gönderiliş şekli yanlış, yangından mal kaçırırcasına gönderip forma numarasını da belhanda'ya verdi. on numara pozisyonu için yetersiz olan belhanda da baskıyla birlikte başarısız oldu.

    kendisi kalacaksa ancak ya sol kanatta oyun kurucu olarak, ki orası çok dolgun olmaz, ya da emre belözoğlu yeteneğine sahip bir orta saha ile üçlü orta saha'nın iç kısmında oynatılarak kendisinden verim alabiliriz. onun dışındaki tüm formasyonlarda kendisinden yine istenen verimi alamayacağız.

    sözün özü on milyon euroya bir arap takımına satsak da kurtulsak dediğim on numaramız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın