resim
Domagoj Vida
Takım:AEK Atina
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 344
    beşiktaş'ın borcu yaklaşık 400m euro ile bizim borcumuzun iki katıyken, elinde şl oynamadan devasa maaş alan negredo, pepe, vagner love, aras, pektemek varken ve bunlardan sadece pepe'den katkı alabilirken, 150m euro'ya satılmadan üzülmeyeceğim oyuncudur.

    ayrıca bu tinerciler marcelo guedes'i satınca ne kadar büyük bir boşluk yaşadı süper lig 2017-2018 sezonunun ilk yarısını hatırlayın. vida gelince bütün sorunların biteceğini sananlar ikinci yarı başında bayern'den 5+3 yiyip sonunda 4. oldular. çünkü savunma denilen şey bir uyum meselesidir. bir anda zor gol yiyen bir takım haline gelemezsin, kayseri bile 5'leyip yollayabilir evine.

    her neyse yüzde 35 küçülmeye giden tinertaş jk'nın kendisini de satıp, yerine stoper bulamayıp 36'lık pepe'yle ligde uefa kupası mücadelesi vermesini zevkle izleyeceğim. çünkü son raddede sağ bek, hali hazırda zaten bir stoper, bir ofans orta ve bir kesin golcü açığı varken bu stoper açığını ikiye yükseltmek ve fiko başkanın "mikkemmel" tranfer stratejisi ile yerine alınacak matej mitrovic, ersan adem gülüm ve dusko tosic tipi bir stoperle devre arasına kadar ringo ringo tiner şişelerini devireceklerini görmek zor değil.

    şimdi formunun zirvesindeki vida'yı satsınlar da içerde dışarda vidalayalım. bunlar iyi günleri, trabzon'un kendilerini geçmesini bekliyorum ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın