resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1142
    "biz sorunların altından zamanla kalkacağız ama kolay olmayacak " diyerek başkanlık koltuğuna oturan galatasaray başkanı.
    kendisini eleştirirken zaten bizim de bildiğimiz " kolay olmayacak " kısmını göz önüne almalıyız. türk futbolu ciddi bir süreçten geçiyor arkadaşlar. hiç kimse için artık kolay bir süreç yok. taşıma suyla buraya kadar.
    rakiplerimize bir göz atalım. fenerbahçe gündeminde , transfer dönemi olmasına rağmen hala eski futbolcularına yapması gereken ödemeler var. 3 genç oyuncu alabildiler. 661 gibi bir rakamla bogusmaktalar. beşiktaş, eldeki para edecek bütün futbolcuları satabilmenin derdinde. trabzonspor alt yapıdan 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı ki neredeyse süper lig için lisans alamıyordu. rakipler bir şekilde birseylerden fedakarlık yapıyor yapmak da zorunda.
    biz basimizdaki ffp kilicina ragmen elimizdeki kadroyu koruduk ve üzerine bir iki transfer hamlesi gerçekleştirdik hala da birileri gelecek diye beklemedeyiz. bu noktada su soruyu sormak istiyorum. kolay olmayacak sözünden anladığımız şey nedir? bu soze ne kadar gerçekçi yaklasabiliyoruz? benim anladığım, bir 8 numara alamayabiliriz mesela. gomisi eren hariç yedekleyemeyebiliriz. ahmet calik'tan sağlam bir stoper performansı bekleyebiliriz. basketbol şubesi için beklenilen adımları atamayabiliriz.
    ışte zorluk budur arkadaşlar. ben , bu adam göreve gelirken beklentilerimi bu düzeyde tuttum. o yuzden kendisini elestiremiyorum. tabii ki basketbol şubesi kapatılsın demiyorum ama artık neleri yapabileceğimiz yerine neleri yapamayacağımızi da konusabilmeliyiz diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın