• 11791
    elimizdeki kadronun şampiyonlar ligi için yetmeyeceğini düşünen aklıselim taraftarın çoğunlukta olduğu grup.

    maicon'un süperlig seviyesinde bile saatli bomba gibi her maçta hata yaptığını görmezden gelmez. belhanda'nın kart yemeye çok müsait bir futbolcu olduğunu ve en önemli bir anda takımı on kişi bırakacağını bilir. feghouli'nin aldığı parayı kesinlikle haketmediğini yerine sinan gümüş tercihinin daha iyi bir katkı sağlayacağını düşünür. 33 yaşına girecek gomis'den her sezon 30 gollük bir katkı beklemez. mart ayından sonraki performansı dün gibi ortadadır. karabükspor maçından sonra bangır bangır oynayıp skora katkı sağladığını göremedik. şampiyonlar ligi için fazlası ile yetersizdir. tıpkı ismini saydığım diğer isimler gibi.

    bu takımın gerçek bir 8 numaraya, bir stopere, bir yedek sol bek ve forvete ivedi şekilde ihtiyacı vardır. tabiki de gomis, feghouli, belhanda ve maicon'u elden çıkartarak.

    tinerci tayfası gibi yüksekten uçmuyoruz. realist fikirler üretip takımımızın menfaati için yazıyoruz. ama eksikleri yazdığımız zaman yangıncı taraftar yaftası yapıştırılıp , zamanın ötesine gönderiliyoruz. geçen sezon şampiyon olduk bu takımı nasıl eleştirirsiniz kafası çok yanlış. son şampiyonlar ligi serüvenimize bir bakınız. avrupa futbolu ile türk futbolu arasında makas inanılmaz şekilde açıldı. adamlar bizim kadro değerimizi bir futbolcuya gömüp transfer yapıyorlar. alt yapıları desen almış başını gitmiş. olsun biz de süperlig şampiyonuyuz diyip kafamızı kuma gömersek daha çok dörtlük oluruz.

    elimizdeki çöplerden kurtulup, nokta transferler yapmazsak daha çok sneijder'in juventus'a attığı golleri, drogba'nın madrid'e attığı topuğu youtube'dan izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın