resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3800
    taraftarın, hakkında güzel bir analiz hazırlandığında yaptığı işler "gol" veya "asist" gibi kolayca anlatılabilemediği ve kantitatif olamadığından mıdır nedir, bir türlü değerini anlamadığı futbolcumuzdur.

    kendisi sahada olmadığında, mevcut kadrodaki* futbolculardan hiçbiri, belhanda' nın yarattığı ortasaha hareketliliğini bir türlü yaratamadığından (bkz: 18 temmuz 2018 galatasaray psv eindhoven maçı) en geniş rotasyonumuz olan "kanat forvetleri" de yine yeniden bir türlü kullanamıyoruz. neticede stabil bir gomis, stabil bir orta saha ve patinaj çeken kanatlara dönüşüyor görüntü.

    kendisinin "menanjerleri" buraları okuyorsa eğer*; belhanda' nın kendisini taraftara sevdirmenin bir yolu bulunmakta.
    sihri kendilerine iletiyorum; sezon başında bir miktar şut çalışsın, maç başına bir "etkili" şut atsın*, kendisine yapılan eleştiriler yarı yarıya düşecek ve taraftarın sevgilisi olacaktır. çözüm basit yunus...

    lakin ve fakat;
    sanırım bunca insanın belhanda' ya sinir olmasının* sebebi, belhanda' nın bunu yapabilecekken "yapmamayı tercih" edeceğini biliyor olmak.

    ve tabii bu çalışmayı yapmamakla beraber, "beni çok sinirlendiriyorlar matmazel" minvalinde bir hareketle, ikinci sarıdan kırmızı kart yeme ihtimali de oldukça sinir bozucu olabilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın