• 1474
    --- alıntı ---

    sadece acun 5 million euro verir dedigin gibi is adamlarindan en az 50 million euro gelir elde edilir 50 million euro da taraftardan gelse 100 million olur ilac gibi gelir valla... alinan arsalar da 50 million ederse toplam 150 million olur

    --- alıntı ---

    dilenciliğe başlamış kuş yuvası.

    sadece acun 5 milyon euro verirmiş. bu fakirler harbi harbi zenginleri hayır kurumu falan sanıyorlar. he canım acun'un işi gücü yok aziz'in sıçtığı bokları temizlemek için kulube 5 milyon euro bağışlayacaktı. çünkü o zaten beleşten kazanıyor değil mi paraları, hesabından 5 milyon euro eksilse eksikliğini farketmez bile değil mi? şeyma azıcık az tatil yapsın o parayla fener'e yardım eli uzatsın değil mi? buna inanan gerizekalılar ali koç'un kulube 150 milyon vereceğine de inandı.

    ulen gerizekalı şovdu hepsi onların şov. senin diğerinin oylarını almak için kursüde yapılmış şovlardan sadece bir tanesi idi. sen o gün tribünde ali koç başken fenerbahçe şampiyon yeaaah diye bağır diye sana verilmiş gazdı. kimse babasının oğluna vermez bu paraları. azcık normal hayatına dön. mk asalak beyinsizi.

    muhtemelen yaşın 18-19. instagram'de nusret ve acun türevi zenginlerin videolarını izleyip bu adamların canı sıkıldıkça milletin hesabına 5 milyon euro attıklarını sanıyorsun. gerçek hayatta işler senin instagram'da yatlarda gördüğün yaşantılar gibi dönmüyor. o adamların kulube maksimum katkısı bir loca satın almak olur. o da eşine dostuna hava atıp senin kale arkasında izlediğin maçı viski içerek izleyip keyif çatmak içindir. ha bir de sen öğrenci bursundan bir forma alırken o adam 10 tane alıp personeline dağıtır. daha ötesini bekleme bu adamlardan. bu tüm kulupler için hep böyle olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın