Hazırlık Maçı
1 - 3
  • 91
    orta sahamızın çok kötü olduğu bir başka karşılaşma.

    orta sahamızın hali gerçekten içler acısı ve bu durum formla, kampla alakası yok. takıma çok net 8 numara lazım. bunun da sırtı dönük top alması lazım. yani bu oyuncu n'diaye de değil. fernando'nun 8 gibi oynaması, onun da verimini düşürüyor.

    bugünkü maç özelinde bir paragraf da donk'a açmak istiyorum. çok temposuz oynuyor. top rakipteyken saha içerisinde jogging yapıyor. pas atmadan önce iki tane çalım attığı için de göze hoş geliyor. yediğimiz 3. golde rakibi izledi. maç içerisinde genelde çok temposuz kaldı. umarım korktuğumuz, sözleşmeyi aldı yattı mevzusu başımıza gelmez.

    sofian, takımın bir şey yapmak isteyen oyuncularındandı. ortada, ileride top aldı. faul aldı. belki de takımda tek çalım atan oyuncu oydu. yeterli mi ? tabiki değil. ama en azından topu alınca rakibin üzerine gitti.

    rodrigues ise yine açık alan oyuncusu olduğunu hatırlattı. potansiyel bakımından sofian'ın vadettikleri çok daha fazla ama rodrigues'in de hızı, çabası, defansa yardımı takdire şayan.

    sinan iyiydi. daha fazla oyun içine girme isteği vardı. bu zihniyette olursa bizim için çok büyük bir kazanım olur.

    carole'ün ise kör olduğunu anlamak için doktor raporuna gerek olmadığını gösterdi bu maçta. :) daha fazla oynatmadan satmak lazım, çünkü oynattıkça oyunu bozulan başka oyuncu yoktur herhalde.

    takımın çok net bir orta sahaya ihtiyacı var. umarım en kısa zamanda gerçekleşir bu transfer de oyunumuzu daha net görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın