• 1473
    bu foruma girdiğinizde bir alt başlık var “fenerbahçe avrupa kupaları forumu” diye. ben ilk girdiğimde şaka sanmıştım. meğer baya ciddiymiş. bu alt forumun içinde bir gündem başlığı var , bunların 2013 yılından beri yazdıkları, “uefa’dan elenenlerin katılacağı büyük bir kupa düzenlenmesi “ diye bir şey. merak ettim bir girip bakayım ne yazdılar okuyayım dedim. 6 şardan 4 grup yapmış zat. takımları aynen kopyalıyorum:
    “bate‚ hibernian‚ kızılyıldız‚ brugge‚ malmö‚ vitese‚ zürih‚ randers‚ lech poznan‚ hajduk split‚ metalurgs donetsk‚ bjk‚ zalgiris‚ stuttgart‚ spartak moskova‚ st ettienne‚ grasshopers‚ udinese‚ dinamo tiflis‚ partizan‚ feyenord‚ braga‚ nice ve fenerbahçe... ” demiş. bunu 2013 de yazmış. arkasından gelenler de sıvamış, zaman kaybetmeyelim hemen bu ay kulüplerden yazı gitmeli yoksa yetişmez diyeni mi ararsın, çok sağlam fikir diyeni mi ararsın, uefa nın işine gelir para var ortada diyeni mi ararsın, abi gözlemci gönderirler öylece izin vermezler diyeni mi ararsın kısacası her telden var.
    bence renktaşların girip zaman harcamalarına değen bir yer değil ama canın sıkıldıysa, bazen keyiflendiriyor, o kıvamda biryer.
    not
    yukardaki örnek daha önce yazıldıysa affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın