resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 984
    kendisi nice takımı ile iki sezondur 1 senelik sözleşme imzalamakta ve her imzasında raiola denilen kan emici pislik tahminen en az 3-4 milyon euro'yu cebe indirmektedir. dolayısıyla tekrar ingiltere veya italya'ya dönmek için oynadığı her takımı stepne olarak kullanmaktadır/kullanacaktır.

    mario balotelli asla bir takım oyuncusu, değerli bir parça olamadı. kendi liginin ilk 3'ündeki herhangi bir takımın alması saçmalıktır. çünkü bu it ve pislik menajeri sürekli büyüklere kendilerini çakmak için götlerini yırtıyorlar. balotelli ise idmanlarda maçlarda canını dişine takıyor. ancak iki sezonda ligue 1'de yaptığı asist sayısı yalnızca iki. sayıyla 2. bir de bu megaloman puşt zaman zaman plea ile çift, bir önceki sezon 3 forvetle * oynadı.

    bu durumda kendisi iyi bir takım oyuncusu olan ve ilk sezonunda 6 asist yapmış bafetimbi gomis'in yerine düşünmek sadece bilgisayar oyunlarında gerçekleşecek hayallerdir. bakın daha saha içi-dışı hal ve hareketlerine ve en az 5+5 kendine, 5 vampir menajerine verilmek kaydıyla 15m euroyu katmadık bile. haftada bir "gomis yerine" temalı entryler yazmayın artık, bu pisliği takımda göreceğime burak yılmaz'ı görmeyi tercih ederim. zira aynı tip oyuncular bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın