• 2725
    bu işi yapamadı kulüp. olmadı yani. bundan sonra da olmayacak. kabullenelim artık bunu. 12-13 yıldır store'dan düzenli alışveriş yapıyorum. bir perakende tekstil mağazası 13 yılda hiçbir açıdan ilerleme kaydedemez mi ya? hiçbir açıdan ama. denk gelmeyince internetten sipariş veriyorum bazen formaları. formanın baskısı falan dahil olmak üzere, en düzgün internet siparişimin 2009 senesinde olması normal mi? bir firmanın internet hizmeti, 2009-2018 arasında nasıl geriye düşebilir?!

    kulüp çekilsin bu işten. işletmesi gelirden pay karşılığında nike'a verilsin, ya da mevcut mağazalar ve/veya format haricinde yeni bir yapılanmaya gidilsin ve sadece ismi kalsın. kulüp store ismini ve lisansları paket halinde satsın, bu işi yapmak isteyen mağazaya.

    geçen rüyamda gördüm, kartal yuvası ve gs store'lar birlikte işletiliyordu. iki dükkan yan yana fakat ortadan ikiye bölünmüş şekilde. bununla ilgili entry'ler daha önce de yazıldı. tedarikçiler farklı tabii, ama bu sorun değilse, kalanının kimse için bir sorun olacağını sanmıyorum. gs store olduğunu bildiğiniz bir avm'de fenerium olup olmadığından emin olamamanız mantıklı bir şey değil aslında, düşününce.

    türkiye'de her kesime hitap eden onlarca marka var tekstil sektöründe. bu işi layıkıyla yapan ihya olur, kulüplerin geliri de artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın