• 345
    açılın, "ben demiştimci"lerden biri daha geldi.

    (bkz: #2274316) , (bkz: #2267707) tudor'a çok kızsam da terim'e yarışın içinde bir takım bıraktı. (rakiplerin puan kayıplarının da etkisi var tabi)

    (bkz: #1526360) anlamsız şekilde sözlükte çok seviliyor bu adam. galatasaray'dan sonra hangi büyük avrupa kulübüne transfer oldu? bu adam yüzünden 4 sene kendimce takımı protesto ettim.

    (bkz: #1488039) diyecek laf bulamıyorum. olcan adın'ın götüne teneke bağlayıp gönderdik. gökhan töre nerede bilmiyorum bile.

    (bkz: #1606532) :) beni en çok güldüren futbolcuların başında gelir. topla oynama yeteneği sıfır ama adamın gol sezgisi iyiydi. takımımızda en fazla üçüncü forvet olur. yine de beklenenden fazla katkı verdiğini ifade etmem gerekir.

    (bkz: #1585938) alınmasına, bizde oynamasına hep karşı çıktım, şimdi olsa yine karşı çıkardım. hamit gibi adamlar yüzünden her sene uefa'dan nasıl ceza almadan kurtuluruz diye düşünüyoruz. maliyet/performans denklemini alt üst etti gitti kaptan.

    (bkz: #1359162) bu adam neden bu kadar sevildi hiç anlamadım, sanırım anlamayacağım da.

    (bkz: #1352133) ah mancini, kıymetini bilemedik :(

    (bkz: #1351300) sabri bizdeyken sahada olmadığı sürece sevdiğim bir oyuncu olmuştur.

    daha var, kararsız şekilde drogba'yı eleştirmiştim, onun da arkasındayım. son yarım sezonunda takıma hiçbir katkı sağlamadı.

    sözlükte önceden, oyuncu kim olursa olsun, çok ekstra salaklıklar yapmadığı sürece eleştirdin mi herkes eksiyi basardı. oyuncu galatasaray forması giyiyorsa eleştirilmezdi. (şimdiler çok dikkat etmiyorum açıkçası)

    tabi herkesin kendine göre doğrusu, yanlışı, oyun anlayışı, sevdiği futbolcu tipi var. düşüncelerimizi yazıyoruz, içimizi döküyoruz. bazen doğru çıkıyor, bazen yanlış. bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyor diyorlar. önemli olan düşüncelerini düzgün bir şekilde yazabilmek, kendini ifade edebilmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın