resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 618
    galatasaray'ımızın (bkz: 2018-2019 transfer sezonu)' ndaki ilk transferidir. iki milyon "tl" maaş, beş yüz bin "tl" imza parasıyla transfer edilmiştir. sözleşmesi bir yıllıktır ancak uefa musabakaları ve süper ligde toplam yirmi maç oynaması durumunda aktifleşecek bir yıllık opsiyon maddesi bulunmaktadır.

    an itibariyle kendisinden sonra en düşük maaş alan futbolcu (bkz: sinan gümüş)' tür. sinan gümüş' ün aldığı maaş altı yüz elli bin euro' dur. an itibariyle 1 euro = 5,68252891 tl' dir. 650.000 x 5,68252891 = 3693643,7915 tl yapmaktadır. yani muğdat kardeşimiz, şuan en düşük maaş alan futbolcudan neredeyse yarı yarıya düşük bir maaşa imza atarak galatasarayımızdaki kariyerine 1-0 önde başlatmıştır.

    vurduğun gol olsun muğdat kardeşim. şımarmaya müsait bir yapın olduğunu daha önce gördüm. bu yüzden umarım başarılı olursun ancak daha çok umarım ki o başarıyı taşımasını bilirsin.

    buraları okuyorsan yapman gereken şey; parayı arabaya, eve, kata, mülke, karıya, kıza değil, salt eğitimine-kültürüne yatırmak, kendini geliştirmek. yaptığın şeyi daha iyi yapmaya harcamak... abi tasfiyesi. şuan çok paran var, çok façan var, aşırı saygı duyacaklar mekanlarda oralarda buralarda ama sen kariyerinde çok fazla para kazanamadın. paran bittiğinde televizyonda konuşabilecek kadar eğitimin yoksa iş bulamayacak parasız, arkadaşsız ve kültürsüz kalacaksın. bu günleri mumla ararsın. bugünlerin kıymetini bil.

    sana son tavsiye de giga' dan gelsin: "herşey yapıyor kafa. lazım kafa. yok göt. göt sadece otur ama kafa düşünüyor." https://www.youtube.com/watch?v=KZB8o_9aQmg

    not: galatasaray' ımızın ikonlarının yaptıklarını, hikayelerini aç oku arada. okumaktan sıkılma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın