resim
N'Golo Kanté
Takım:Al-Ittihad
Mevki:Ön Libero
Yaş:33
Boy:1.68
Uyruk:Fransa
  • 74
    boyu küçük, yüreği kocaman adam. atlamadığı top, koşmadığı dakika yok sahada. muhteşem bir enerjiyle oynuyor. önce leicester city sonra chelsea'yi şampiyon yaptı. evet o yaptı, iki takım da şampiyonluğu sonuna kadar hak eden takımlardı ama kante olmasaydı ilk 6 bile yapamayabilirlerdi. arkasındaki stoperler ve önündeki orta saha oyuncuları için verdiği güven paha biçilemez. 2018 dünya kupası'nda da final maçı hariç fransa'nın en iyisiydi yine.

    iki sezondur kante tarzı futbolcu arıyor dünya'nın neredeyse her takımı. istedikleri kadar arasınlar bu karakterde bir futbolcu bulmak imkansız.

    sarri'nin jorginho'yu getirip kante'yi satacağı söyleniyor. çok büyük hata olur, istediğin kadar sistemine uymasın kante'yi satmak aptallıktır. bir şekilde hem jorginho'nun hem de kante'nin oynayabileceği bir sistem bulunmalı gerekirse. barcelona'nın teklif yapacağı ve muhtemel bonservis değerinin 100 milyon euro olacağı haberleri var. son üç sezonun *dünya genelinde lionel messi ve cristiano ronaldo'dan sonraki takımlarına en çok etki eden en istikarlı üçüncü oyuncusunu rekor olmayacak herhangi bir değer dışında satmak akıl dahilinde değil.

    takım arkadaşı eden hazard'ın kendisi hakkında övgüsünü de eklemek istiyorum: ''o pozisyonunun dünya'daki en iyi oyuncusu. eğer formdaysa maçı kazanma şansınız %95'tir.'' kesinlikle haklı, kante'li bir takımın şampiyon olamaması veya kupayı alamaması için teknik direktörün veya takım arkadaşlarının inanılmaz yanlışlar yapması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın