resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:ara verdi
Yaş:57
Uyruk:Almanya
  • 352
    çok değil 3-4 sezon önce takımın yıldızı olsun diye haftalarca uğraşıp transfer edilemeyen shaqiri'yi kupa maçlarında falan oynasın, son 10 dakika girsin ter atsın diye alabiliyorsa liverpool, en büyük pay sahibidir klopp. ilk geldiği sezon ayağının tozuyla takımı avrupa ligi finali'ne taşıdı. sonraki iki sezon da top 4 yapan bir takım haline getirdi liverpool'u. son olarak da şampiyonlar ligi finali gördü, aradan geçen 10 senenin ardından. şimdi üzerine fabinho ve keita transfer edildi. ikisi de son iki sezon da çok sayıda büyük takım tarafından istenen oyuncular. fabinho geçtiğimiz sene gelen her teklifi reddederken bu sezon klopp'un projesinde yer almak için liverpool'un yolunu tuttu. keita'yı barcelona isterken erken davranıldı, bir sezon önceden imzayı attı.

    transfer döneminin bitimine daha çok zaman var ve iki hedef var: fekir ve alisson. fekir için en büyük aday liverpool zaten, pürüzler kalkarsa gelir. alisson içinse chelsea ve liverpool'un teklifleri çok ciddi, tercih yapması bekleniyor. ikisinden biri bile gelse kulüp tarihinin en iyi transfer sezonu olur.

    ligde 100 puan gören bir manchester city ve kadrolarını güçlendiren diğer ekipler var karşısında belki ama olmayacak iş değil. son yıllardaki en büyük sorun fikstürün sıklaştığı aralık-şubat ayları arasında lige havlu atılmasıydı ama rotasyon genişliyor, sakatlıklar bile önünü kesemez eğer fekir gelirse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın