• 149
    bir basketbolsever olarak üzülerek söylüyorum ki elde edilecek tasarruf futbol şubesinde doğru şekilde borçları eritmeye yönelik kullanılacaksa küçülmeye gitmeyi mantıklı bulduğum şubemiz.

    malesef avrupa'da basketbol gelirleri kulüplerin giderlerini bile karşılamıyor, bu yüzden de işin gelir yönünün en yüksek olduğu futbola doğru yatırımlar yapılır ve kulüp düzlüğe çıkartılırsa 4-5 yıl sonra bu branşa çok daha güçlü bir biçimde geri dönülebilecektir. ancak mevcut şartlarda basketbolda şampiyonluk beklemek gerçekçi değil, kulüp kurtuluşa erene kadar 1. ligde kalmak ana hedef olmalıdır.

    bir gün bunları yazacağımı hiç düşünmezdim ama tarih bizi bu duruma düşürenleri, eldeki kurtuluş kaynaklarımızı hükümete peşkeş çeken, 6-0'lık maçta suratlarının kızaracağı yere kalkıp rakibi alkışlayan ölmüşleri de yalanlarla dolanlarla riva ve florya satışını değerlerinin 3 te 1'ine satan, az kalsın galatasaray adasını da hiç etmeyi düşünmüş olan yaşayanları da, onları o makama getiren ihtiyar heyetini de unutmayacaktır. kendi adıma ben hiçbir zaman unutmayacağım, hakkımı da helal etmeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın