resim
Domagoj Vida
Takım:AEK Atina
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 338
    2018 dünya kupasında iyi bir stoper performansı göstermiş oyuncu.

    lenglet ve vvd karşılaştırmaları hakkında yanlış karşılaştırmalar yapılıyor. vvd havadan yerden geçit vermeyen, dozunda sert, duran toplarda büyük tehlike olan bir oyuncu. ama bu oyuncu 80 milyon € etmez. bunu etmesini sağlayan şey ayağının bir orta saha gibi temiz olmasıdır. defanstan topla çıkmaya çalışırken dünyanın golünü yiyen liverpool'un bu sorunu çözmek adına yaptığı bir transferdir, bu haliyle bile pahalıdır ama sorun çözmüş müdür, lovren'e rağmen kısmen çözmüştür.

    lenglet de sevilla ile gayet iyi sezon* geçirmiş, özellikle 2017-2018 şampiyonlar ligi çeyrek finalinde manu karşısında göze iyice batmış ve yine ayağı düzgün olmasıyla fark yaratan bir oyuncu olmuştur.

    galatasaray'ın yıllardır defansa ayağı temiz popescu gibi oyuncu lazım klişesindeki popescu gibi oyuncular bunlar.

    top kesiyor diye 30 35 m eurolar verilmez normalde. hele liverpool gibi topla çıkmaya çalışan bir takım hayatta vermez. everton belki verir falan diyeceğiz ama onların da yeni hocası marco silva watford'da geçirdiği 2017-2018 sezonunda bile topla çıkmaya çalışan bir hocaydı. kaldı ki everton'un şu anki stoperlerine bakarsak keane, holgate, 35'lik jagielka ve protez ashley williams. top oynamak isteyen bir hoca bunların yanına vida almaz. bahsedilen paralar bana hayal geliyor açıkçası. bekleyelim görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın