• 4423
    yıllarca şöyle paramız var, böyle zenginiz diye taraftarlarının böbürlenmelerinin altının boş olduğunu biz biliyorduk da , zenginlerinin transferleri , destek atmaları ve basın yoluyla bunu aziz zamanında gizlediler. ama artık takke düştü kel göründü. şimdi kendileri de öğrendiler.

    yeni başkanlarıyla bir rüzgar yakaladıkları kesin. bunu kombine satışların da, taraftarın heyecanın da görebiliyoruz zaten. ali koç'da sabır ve yapılanma ile gelecek yıllara vurgu yaptı ve bu doğrultuda, parasızlıkta atılabilecek mantıklı adımları atmaya çalışıyorlar. potansiyelli genç oyuncu almalarına bu kadar bok atmaya gerek yok yani. attıkları bu adımları bir iki uygun maliyetli oyuncu ile takviye edebilir, taraftara iyi anlatabilir, sabretmelerini sağlayabilirler ve en önemlisi şampiyonluk mücadelesi verebilirlerse bence planları tutacak takımdır. hele de şampiyon olurlarsa maalesef önleri açık bir konumda olurlar.

    şöyle ki aldıkları, alacakları gençlerin iki yada üçü takımın değişilmezi olduğu takdir de sonraki senelerde sivrilen bir iki türk oyuncuyu alıp yabancı sınırı azaltılsın diye lobi yapacakları kesin olan takımdır. zira ülkenin şu an ki kurala bakış açısı zaten malum bu kararı aldırmaları zor olmayacaktır. hele de yancı kulüplerini de düşündüğümüz de. mili takım ve hükümetin düşüncesi de paralel zaten. bunu sağladıkları takdir de önümüzü keseceklerdir. biz de benzer çabalar içinde olmaz ve gelecek yılların planını yapmaz isek tarık çamdal gibi transferler yaparız yine. çünkü iyi sayılabilecek türk oyuncu sayısı az zaten. iyi ve potansiyeli olanlar da yurt dışında. yeni yeni parlayanları toplamaları bu yüzden diye düşünüyorum. ve bu adamlar tutarsa 10 seneden fazla fb'ye hizmet edebilirler.

    özetle adamların belli bir planı var belli ki. tutar tutmaz o ayrı. dolayısıyla bu ülke de bizim yolumuzu kesmek adına bütün kuralların revize edilebileceği gerçeğini de atlamadan gelecek yılların önlemi almalı, adımlarımızı her ihtimale karşı atmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın