• 5576
    genc oyuncularımızın kendini gösterebilmesi için , projeler üretmesi gereken kulübüm.
    fatih terimle birlikte alt yapı için yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. hoca bu sene için ozan kabak ismini özellikle vurguladı ve akademiden sıkça söz etti. yine elmander'in çeşitli ülkelere yaptığı gezilerle genç potansiyelli futbolcuların izinde olduğunu görebiliyoruz. tüm bu gelişmeler gelecek adına umut vaat ediyor.
    tüm bu bilgiler ışığında ortaya bir gereksinim çıkıyor. bu futbolcular bir şekilde futbollarını ortaya koyabilecekleri ve gelişme gösterecekleri bir sistemin içine dahil edilmeli. bunun için de iki şık ortaya çıkıyor.
    1) alt yapimizdaki potansiyel futbolcular ve sözleşme imzalayacağımiz genç yabancılar oynayabilecekleri takımlara kiralik olarak gönderilmeli ve gelişimleri gozlenmeli.
    2) pilot takım projesi hayata geçirilerek futbolcularımız bir takım bünyesinde ki bu takim hollanda , ısviçre gibi ülkelerin ikinci lig takımı olabilir , boy göstermeliler.
    genç oyuncular için böylesi sistematik bir çözüm üretilmediği sürece, her sene bir futbolcuya sans vererek içinde bulunduğumuz kritik durumdan kurtulamayiz. taraftar olarak bunun vurgusunu sürekli olarak yapmalıyız diye düşünüyorum. çünkü taraftarın isteklerini göz ardı etmeyen bu yönetim ve teknik ekiple beraber bunu başarabiliriz.
    not : iş bu entry, " fenerbahçe genç oyuncular alıyor, yandık, bittik. " bakış açısıyla yazilmamistir. yazar , altyapimizda fazlasıyla potansiyelli oyuncu bulunduğunun farkındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın