resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 2108
    yabancı kontenjanını doldurmasını düşünmezsek;
    ekonomik durumumuz düşünüldüğünde kendisinin satılması mantıklı olmaz. sattık diyelim, yerine kimi alacağız? hadi aldık diyelim carole gibi düşük maliyetli mi olur?

    fatih hoca oyuncuları kendi bölgelerinde oynatmayı tercih eder bu yüzden linnes'i sola da yedek olarak düşünmez diye düşünüyorum mecbur kalmadıkça. yuto ve carole ikilisi sol beki idare eder; fakat diyelim ki carole satıldı, işte o zaman bu satışı mantıklı kılacak tek bir hamle olur bana göre; sol ayaklı, sol bek de oynayabilen bir sol stoper almak. carole yerine de altyapıdan genç bir oyuncu koyarız, ilk kupa maçlarında idare eder. işler ciddileştiğinde ve yuto'yu oynatamadığımızda sol stoperi beke çekeriz ve yerine elimizdeki bir stoperi koyarız. alternatifimiz de artar altyapıdan bir sol bek de yetiştirme fırsatı buluruz.
    sol stoper her şekilde şart tabii ki :)

    şu an 13 yabancımız var diye biliyorum. carole satılınca 12 olacak ve 2 yabancı hakkımız elimizde olacak. biriyle sol stoper diğeriyle de orta sahaya bir yabancı aldığımızda yabancı transferini bitiririz(elimizden satılan olmazsa).

    carole bize ilk geldiği zamandan bu yana iyi bir sol bek olduğunu hiç düşünmedim; ama bir kumaşı var dedirtiyordu bana. nedense bu adam sol bek altyapısı almamalıymış diye düşünüyorum. sanki farklı bir bölgede, son adam olmayacağı bir bölgede(arkasına adam kaçırma sorunundan dolayı) yetişse daha iyi olurmuş gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın