resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 584
    hiçbir zaman şu konuya girmek istemedim ama tutamıyorum kendimi. sakallar ince tamam mı, saçlar yanlardan alınmış inceden hippi tarzi, kolunda bir tane dövme bir muğdat gelse. ismini beğenmeyenler de var onu da değiştirelim.

    yaptığı açıklamalarda da böyle akhisar dışında kendini kanıtlama imkanı bulamayan bir oyuncuya göre çok iddaalı açıklamalar yapsa, mest olacak renktaşlar var. o profil kendine güveniyor olur. bugün ki açıklamaları yapsa o dövmeli muğdat, bak mütevazi, samimi, takım için her göreve hazır diye yorumlar görürdük sözlükte.

    muğdat bugün ki açıklamaları değil de iddaalı açıklamalar yapsa burada; ukala, sen daha ne kanıtladın gibi entryler görürdük adım gibi eminim. bugün ki açıklaması sonucu entryler ortada.

    bu adam maç oynamadı ve az maaş alıyor. bu olanlar önyargıdır. bu önyargının kaynağı çok çirkindir. sözlüğe yakışmıyor. oynasın, adam kötü oynasın hep beraber eleştirelim, içinden geçelim ama daha oynamadı bile. bir "taraftar" olarak görevimiz bu adamın bize katkı vermesini istemek. destek olmak. bu yazdıklarınız da bu adama ulaşabileceğini düşünmeniz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın