• 408
    yanlış hatırlamıyorsam erkek basketboluna dönmek gibi bir hayali mevcuttu. eğer gerçekten bir teklif yaptıysak şartları çok da umursamadan kabul edecektir. burada başarısız olsa bile kadın basketbolundaki kredisi bitmez.

    ancak çekincelerim de mevcut. kadın basketbolu ile erkek basketbolunun dinamikleri bambaşka. ekrem hoca erkek basketbolunu takip ediyor olsa bile belki yeterli olmaz çünkü işin içinde olmak gerekir. bununla birlikte, 50-60 gündür transfer yasakları kalkmayan, henüz sponsor bulamamış, avrupadaki itibarı yerle bir olmuş bir takım ve işten hiç anlamayan yöneticileri muhattap olarak bulacaktır. yıkıcı bir durum. şu anda hiçbir yabancı oyuncu zorunda kalmadıkça galatasaray’a imza atmaz.

    böyle bir ortamda popovich bile tatmin edici bir basketbol takımı* oluşturamaz. o yüzden kim gelirse gelsin işi çok zor.

    3 milyon dolar ile lig finali oynayan takımlar mevcutken kümede kalırsak başarılı sayacağım ben bizim takımı. mesele para meselesi değil, yönetim meselesi deyip bunu eleştirince de suçlu oluyoruz. her neyse. umarım hayırlısı olur. ekrem hocanın üzülmesini istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın