resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15912
    övgüde de yergide de ortamızın olmadığını gösteren eski futbolcumuz.

    sneijder ilk geldiği 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında maç eksiğine rağmen attığı kritik gollerle* şampiyonluğumuzda pay sahibi oldu. 2013-2014 sezonu ise biz de en başarılı olduğu sezondu. juventus maçı, fenerbahçe derbisi ve kupa finali eskişehirspor maçlarında attığı goller hâlâ hafızamızdaki yerlerini koruyor. 2014-2015 şampiyonluğumuzda yasin ve muslera ile beraber aslan payı kendisinindi. kim unutur ki volkan'ı bi sağa bi sola yatırışını, güzel bir mayıs gecesi arena'da sneijder'i. 2015-2016 sezonu hepimiz gibi onun için de kötü bir sezondu.

    2016 yazı 2017 yazından daha keskin bir transfer sezonu olmalıydı. başta sneijder olmak üzere sabri ve selçuk gibi isimlerle yollarımızı ayırmamız gerekiyordu ama üstün futbol aklımız, selçuk hariç, bunu bir sene öteleyecekti.

    2017 yazında artık demir almak günü gelmişti zamandan. üstün iletişim kabiliyetine sahip d.a.ö. yönetimi bu süreci iyi yönetememiş, hem yeni transferimiz belhanda'yı taraftarın önüne atmış hem de sneijder'ın şanına layık bir uğurlama yapmadan bonservissiz göndermişti.

    günahıyla sevabıyla iyi hatırlayacağım tarihimizdeki en iyi üçüncü on numaramız.

    düzenleme: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın