resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3291
    kalben ve sırren iyi olmayan bir kişidir volkan demirel. milyonlarca galatasaray taraftarını üzen hakaretleri nedeniyle herkesten helallik almadıkça sonu hiç iyi olmayacaktır.

    kazandığı haram paralarla göstermelik yardımlar yapıp bunu basınla paylaşması hiç olduğunun göstergesidir.

    muslera'yı tebrik etmesi bile beni rahatsız etmişti. bir insan necis ise selamı küfür yerine geçer diye bir kural vardır. aynen öyle oldu.

    volkan demirel bu güne kadar yaptıklarından dolayı samimi olarak pişman olduğunu açıklayıp özür dilemedikçe, isterse darülaceze yaptırsın umrumda değil. çünkü onu biz ta o zaman allah'a havale etmiştik.

    ekleme: mesaj yoluyla volkan demirel’in kazandığı paranın neden haram olduğunu soranlar var. öncelikle allah’ın nazarında değişmeyen bir kural vardır. dürüstçe kazanılmayan her kuruş haramdır. eğer siz, hakemlere, rakip takımlara hakaret ederek, rakip futbolculara saldırarak, topu bir yerinizle stop edip rakiple alay ederek, rakiplerinizin üzerine yürüyerek, boğazını sıkarak, basın mensuplarını tehdit ederek maç kazanmaya çalışıyorsanız kazandığınız para da haramadır. tartışması bile olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın