• 222
    11 temmuz 2018'de 2. etap yıkım çalışmaları başlamış olan istanbul boğazının incisi.

    bazı üyeler yükleniyor twitter'dan "kamulaştırılacak" falan diye.
    doğru, ben de aynı şekilde düşünüyorum. özellikle son dönemde yaşananlardan sonra başka türlü bir şekilde sonuçlanmasını hiç beklemiyorum. kamulaştırılınca ne yapılacak tartışmasına girmeyeceğim, oraya girince çıkılmıyor çünkü.

    ama be arkadaşlar, dursun aydın özbek üç senedir bu ada konusunda hep sizi "yol alıyoruz, dava güzel ilerliyor, şöyle olacak, böyle olacak" diye kandırırken bu zat'a siz inanmadınız mı? "adayı geri alacak, çay bize bedava olacak" düşünceleriyle o zat'ı 3 dönemin 3'ünde de ibra etmediniz mi?

    sonra? sonra ada yıkıldı. bir sabah kalktık kepçeler çalışıyor, virane bir halde ada. bunu göre göre yine ibra ettiniz dursun aydın özbek'i. hepi topu bir kiracıyı çıkaracaktı, yapmadı (belki de yapamadı hıncal uluç'ın iddiaları doğruysa eğer) ve bu virane duruma ve tartışmalara sürükledi bu durumu. yahu 3 senede kaç defa bu süreçte tartışması çıktı bu adanın, hatırlayın.

    nilhan osmanoğlu isimli hanımefendi "dedemindi, benim" dedi mi? dedi.
    istanbul belediye meclis üyesi "şuraya bir camii ne kadar yakışır" dedi mi? dedi.
    dursun aydın özbek "kiracıyı çıkarıp yapıyı muhafaza edeceğiz sadece ekstradan yapılmış alan var orası ya yıkılacak ya da bu şekilde tahsis edilmesi için ödeme yapacağız" dedi mi? dedi.

    yahu burasını takip eden değerli kulüp üyelerim, size soruyorum. hangisinde hangisinin karşısına çıktınız da savundunuz?
    çıkmadınız değil mi?
    çıkmazsınız.
    sizin için sonunda menfaat yoksa çıkmazsınız.

    yine taraftar çıktı karşısına bu saydıklarımın hepsinin. siz dursun aydın özbek'i ibra edip avuçlarınız patlarcasına alkışlarken biz ona da onu ibra edenlere de ana avrat küfür ettik bu günleri gördüğümüz için.

    şu anda her şey mükemmel istediklerini yapmaları için. tam zemini.

    siyasi düzen değişti, devlet tiyatrosu bile bir adamın tekelinde. ekonomi bakanlığına hazineyi de komple bağlayarak damadına verdi ya adam daha ötesi var mı? bunu bile yaptı, bir kişinin sesi çıkmadı.

    yarın öbür gün "burası güzelmiş ha, ben burayı kendime aldım" derse sizin sesiniz çıkacak mı?

    hiç sanmıyorum...

    ki çıkmasın da zaten...
    çıkmamış ses iş işten geçtikten sonra çıkacaksa çıkmasın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın