• 1747
    bir sonraki dunya kupasina katilmak istiyorsa acilen federasyon baskanindan teknik direktor yardimcisina butun idari kadroyu yenilemesi gereken olusum.

    federasyon basina ali durust stili ilimli ve tarafsizligini koruyabilecek bir kisi, takimin basina da genc futbolcularla iyi anlasabilecek bir yerli hoca, sabirli olunacaksa senol gunes veya abdullah avci tarzi bir ismin gecmesi takimi duzluge cikarir zira bizim on numara bes yildiz bir jenerasyonumuz var.

    eksiklik hissedecegimiz bolgeler kisa vadede sag ve sol bek ancak alttan yetisen oyuncular illa ki olacaktir dort sene icerisinde. geri kalan mevkilere bakinca yas gruplarinda parlayan caglar, emre mor, cengiz, yusuf, abdulkadir, enes gibi 21 yas alti yeteneklerimiz ve calhanoglu, yunus malli, kaan ayhan, serdar aziz, umut bozok gibi yine genc ve isim yapmis yildizlarimiz var.

    bu isimler etrafinda guclu bir organizasyon kurup forma dagitimini hakkaniyetli bir sekilde yaptigimiz takdirde, danimarka/izlanda ve hatta hirvatistan tarzi bas alti avrupa takimlarindan cok daha basarili bir milli takim olabilecegimize inaniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın