• 3133
    rakip takımı gömmeyi sevmeyen birisi olarak gördüğüm kadarıyla sözlüğümüzde yaptığı her hamle geçmişe bakılmadan övülen takım.
    altınordu'dan barış ve berke'yi alınca bazı yazarlarımızca hemen önümüzdeki sezonlara ambargo koyacağı beklentisi oluşturulmaya başlanmış. arkadaşlar her kulübün olumlu veya olumsuz bazı gelenekleri vardır. fenerbahçe'nin nasıl ki bir derbi kazanma geleneği varsa en az onun kadar baskın olan bir genç oyuncu köreltme geleneği var. son sezonlarda fener'in bu tarz hamlelerine, o hamlelerin basındaki yansımalarına ve sonuçta gerçekleşenlere bir bakın.
    bu adamlar salih'i aldıklarında artık 10 yıl en iyi orta sahaya sahip olacakları algısı oluşturuldu. bu adamlar ozan, volkan şen aldıklarında ikinci 11'leri ligde şampiyonluğa oynar algısı oluşturuldu. bu adamlar eljif elmas'ı aldılar geçen sezon dünya devlerinin elinden öyle bir oyuncu aldılar ki artık diğer takımlar düşünsün uleeyn algısı oluşturuldu.

    ya hu 2017-2018 sezonu hazırlık kampı için rvp için "fenerbahçe'ye kendini borçlu hissediyor, tam bir hırs küpü, bu sezonun en büyük transferi kendisi olacak, ekstra idmanlar yapıyor fizik olarak bomba gibi gelecek, futbolu çok özledi." algıları yapıldı bunları ne çabuk unuttuk gözünüzü seveyim.

    bu memlekette nasıl ki akşam oturup "memlekette neler olmuş bir bakayım" diyeceğiniz bir haber kanalı yoksa aynı şekilde düzgünce haber alacağınız bir spor kanalı da yok. artık şu maçlar başlamadan olanı biteni kendimiz görmeden ortalığı yangın yerine dönüştürmeyelim. biraz sakin... biraz sabır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın