resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1126
    geçtiğimiz hafta donk sözleşmesinden dolayı fena halde delirtmiştim. hatta sözlükte de okkalı laflarla bir entry girmiştim. (bkz: #2453390)

    ama sinirim bu adam açıklama yapasıya kadar bende. adamda fena bir tılsım var konuşmaya başlayınca adeta hipnoz oluyorsun. evelsi gün bir basın açıklaması yaptı baştan sona dinledim. adam öyle güzel öyle samimi konuşuyor ki içten içe başkanım donk'a keşke yıllık 5 milyon euro ve 2 milyon euro da imza parası vereydin diyesim geldi.

    amatör branşlardan, ndiaye transferine kadar her şeyi en samimi şekilde anlattı. adeta o sürecin birebir şahidi olmuş kadar kafamızda soru işareti bırakmadı. adam beni kenara çekse , 10 dakika konuşup sonrasında al bu silahı kafana sık dese sıkacam, öyle ikna edici öyle güvenilir bir adam. sanki kafama sıktığımda bütün dünya uzaylıların elinden kurtulacak, mustafa cengiz diyorsa bir bildiği vardır diyeceğim.

    bugünki yapmış olduğumuz henry transferi ise adeta bir ustalık işi bir olay. adamlar tüm basın organlarını ters köşe edip gizlice transferi sonlandırdı. transfer buram buram vizyon kokuyor. adam yıllardır beklediğimiz porto tipi transferi suya sabuna dokunmadan gerçekleştirdi. tabiki de bu transfer sadece onun başarısı değildi ama bu tip genç oyunculara meyilli olması gelecek adına bende inanılmaz pozitif düşünceler bıraktı.

    bugün gelecek adına çok güzel bir işe imza attık. artık üç aşağı beş yukarı transfer politikamızı çözdük. ezeli rakibimiz 70 yıl önce parlamış adamlara yılda 5 milyon euro gibi rakamlarla akıl çelmeye çalışırken kulubumuz yeni parlayan veyahut parlama arifesinde olan genç potansiyelleri uygun ücretlerle takımımıza katacak.

    mustafa-fatih-abdürrahim üçlüsü harika gidiyor. bence bu suyun önünde kimse duramaz artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın