• 991
    https://twitter.com/.../1015865322019139584

    bu tartışmada sonuna kadar haksızdır. daha kötüsü kendisini savunma şekli haksızlığını ispatlıyor zaten. bir yazının asıl anlatmak istediği şeyi tamamen alıp, birkaç ufak yazım hatasını gidermek ''kopyalamamak'' olmuyor. örneğin ben kimsenin araştırmadığı şöyle bir istatistiği araştırıp paylaşmışım: ''wesliy sneyder inter formasıyla 55 gol atıp, 25 asist yaparken; galatasaray formasıyla da 55 gol atıp 25 asist yapmıştır.''
    şimdi sen bundaki ''wesliy sneyder'' kısmını, ''wesley sneijder'' diye düzeltmeye ''kopyalamamak'' diyorsan bir şey diyemem. yani kopyalamak, içerik almak hatta çalmak ne diyorsanız deyin, ben işin o kısmında değilim. doğrudur, yanlıştır kısmında da değilim. kendisini savunma şekli, kendisine yöneltilen suçlamayı ispatlıyor zaten. ilk yanlış burada ki bence kendisi de gayet konuşmak için konuştuğunu, söylediği şeyin aslında neyi anlattığını gayet iyi biliyor.

    şimdi tartışmayı geçtik. geldik ''yanlış bakmışım.'' kısmına. burada kendisine yöneltilen suçlama sonuna kadar haklı. sen bakmamışsın ki ona, gördüğün şeyi alıp yazmışsın. dolayısıyla ''yanlış bakmışım.'' lafı, alenen yalan söylemektir. hadi içeriği nereden aldığını falan söylemedin tamam ama artık burada anlatman lazım gerçeği. burada da anlatamazsın çünkü bu sefer daha da büyük hata yapmış olursun.

    yani başından sonuna kadar haksız bir tartışmaya girmiş kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın