resim
Andrey Ramos do Nascimento
Takım:Coritiba FC
Mevki:Önlibero
Yaş:26
Boy:1.76
Uyruk:Brezilya
  • 8
    fiyatı transfermarkt sitesindeki gibiyse alınsın dediğim futbolcu. yalnız gerçek hayatta piyasa böyle değil. sadece brezilya kimliği yüzünden bile bu çocuğu 3-4 milyon €’dan aşağı bırakmazlar. eminim daha fazla istenir ama iyimser olalım.. *

    geldi diyelim.. şans bulduğu 2-3 maçta kötü oynasın, futbol uzmanları tarafından çöp ilan edilir. zamanında alex telles ve bruma’ya çöp diyen adamlar bu çocuğa acır mı sanıyorsunuz? proje transferi olarak görüyorsak çocuğu direk alıp, bir kulübe kiralamakta fayda var. maaşını sen karşılayacaksın karşılığında sürekli forma şansı verilmesini isteyeceksin. dünya üzerinde bunu kabul edecek tonla kulüp vardır. hollanda dışında birçok lig var, gelişmek isteyen adam heryerde gelişim gösterir. bu tarz adamlara para döküp yedeğe hapsetmek en büyük yanlışımız. sonra koray günter v2 olunca suçu topçuya atıyoruz.

    edit: çocuğu hiç izlemedim yalan olmasın bahsettiğim şeyler yetenek sahibiyse geçerli. bir futbolcunun yetenekli olup olmadığını izlemeden veya kiralamadan anlayamayız tabi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın