resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1834
    --- alıntı ---

    milliyet gazetesinden cemal ersen, cüneyt çakır'a çin'den yıllık 5 milyon dolarlık teklif geldiğini ve bu iddiayı mhk başkanı yusuf namoğlu'nun da doğruladığını ifade etti.

    bugüne kadar herhangi bir rakam telaffuz edilmemişti. sadece astronomik bir paradan söz ediliyordu. şimdi sıkı durun; bize ulaşan bilgilere göre çin'den fifa kokartlı hakemimize önerilecek rakam tam 5 milyon dolar. yani 22 milyon tl'den fazla. bir futbolcunun bonservis bedeli kadar bir ücret. çinlilerin kolay pes edeceğini sanmıyorum. çakır ailesi iddiaları şimdilik doğrulamasa da, önlerine konulacak teklif reddedilemeyecek boyutta olabilir.

    peki, cüneyt çakır kabul eder mi? kafa karıştırıcı, tahrik edici, iştah kabartıcı bir öneri gelirse neden olmasın? hocanın orta vadeli planlarını kestirmek zor. kesin gözüyle bakılan transfer teklifi, aile meclisinde mutlaka değerlendirilecektir. cüneyt çakır 42 yaşında. en verimli çağında. 5 yıl sonra aktif hakemliği sona erecek. bu süreyi her türlü fedakârlığa katlanarak, ülkesinden binlerce kilometre uzaklıkta geçirmeyi göze alır mı, bekleyeceğiz!

    hadi bir adım sonrasına bakalım. çakır, çin'e giderse ne olacak? öncelikle farklı bir kültüre alışmak ve uyum sağlamak zor. inatçı bir karaktere sahip, üstesinden geleceğine inanıyorum. ama işi maç yönetmekle bitmeyecek, 5 yıl boyunca hakem eğitiminden de sorumlu olacak.

    --- alıntı ---

    (bkz: sat sat sat hemen sat)
App Store'dan indirin Google Play'den alın