• 2415
    isviçre kampı kadromuz resmi siteye göre şu şekilde;

    "abdussamed karnuçu, ahmet çalık, ahmet sivri, bafetimbi gomis, boran güngör, berk balaban, celil yüksel, doğan can davas, eren derdiyok, fernando reges, garry rodrigues, ismail çipe, lionel carole, maicon roque, mariano ferreira, martin linnes, muğdat çelik, ryan donk, selçuk inan, serdar aziz, sinan gümüş, sofiane feghouli, yunus akgün"

    https://www.galatasaray.org/...l/kamp-kadrosu/39915

    şimdi öncelikle kısaca, kadroyu görünce kendimi cidden piç gibi hissettim. özlemişiz anasını satayım, resmen yaz sıcağında elin gavur takımlarıyla futbol acımızı bastırmaya çalışıyoruz ama insan cidden galatasaray'ı arıyor...

    asıl konuya gelecek olursak, oldum olası resmi sitenin ya da basındaki diğer herkesin oyuncuları / maç kadrolarını sıralama şekillerine ayar olurum. futbola yabancı mısınız abi? mesela arada sırada forma numarasına göre yaparlar bunu, sanki ne işe yarayacaksa... şimdi de alfabetik yapmışlar ama soyada değil ada göre (bkz: #2454336). aman ne büyük bir deha! dünyanın her yerinde bunun standardı mevkilerdir öğrenin artık şunu. sporseverler oyuncuları mevkilerine göre gruplanmış bir şekilde görmek isterler, kendilerine yardımcı ve kolay olan budur, forma numarası ya da alfabetik sıralama falan bunlar ezberci türk eğitim sisteminin emir kulu bireyler yaratmasının sonucu hep, azıcık saksıyı çalıştırın akılcı yorumlar katın şu işin içine! tamam tff bile forma numarası için arial font 12 punto başlıklar kalın alt başlıklar italik vs. şeklinde yüksek lisans tez formatı dayatıyor ama siz böyle olmayın siz özgürsünüz yahu!

    hadi ben tüm oyuncularımızı biliyorum ben manyağım ama sonra millet fellik fellik boran güngör ve berk balaban araması yapıyor ön libero mu yoksa kanat forvet mi diye. (ikisi de genç kalecilerimiz ve ilk üçe belki nispeten bildiğiniz ismail çipe ile beraber yazılsalar ne hoş olurdu değil mi? hadi bilmeseniz bile futbolla ilgili herkes anlardı o ilk üçün kaleci olduğunu)

    okuyucuya insan muamelesi yapın biraz, devlet dairesinde ya da orduda değiliz! yazacağınız alt tarafı bir paragraf şey ya, azıcık daha özenli olun. ne yapalım korsan sitelerde mi takılalım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın