resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1103
    fikret orman menajerlerin kucağında 3-4 tane oyuncu satıp, fahiş fiyatla 2-3 tane oyuncu kiraladı diye ilah ilan edildi.

    mustafa başkan donk'a aldığı parayı verdi diye söylenmeyen kalmadı. bu arada mustafa pektemek yıll 1,7 milyon, araz özbiliz yılda 1,9 milyon euro kazanıyor.

    basketbolda 32 milyon lira borç varmış geçen yıldan. ödenenlerle beraber 10 milyon usd harcanmış, ligde 9. olunmuş. sırf liseli olduğu için dursun tayfası tarafından oraya getirilen erman kunter kulübe haciz davası açmış. oktay mahmuti denilen profesyonel hoca hem serbest kalmak hem de kontratındaki bütün parayı (yaklaşık 1,2 milyon usd) almak istiyormuş. bu arada uefa futbola gelen paranın basketbolda kullanılmasını istemiyormuş. başkan sponsor bulmak istemiş ama ülkenin maddi koşullarında zaten ceplerinde akrep olan galatasaraylı iş adamları ve eski başkanlar adım atmamış.

    başkan bütün olanları açıklıkla anlattı. kendisine özellikle basketboldaki sponsorluk sözü üzerine yükleniliyor. bugün dursun özbek başkan olsa toplantı al gülüm ver gülüm gazetecilerin ellerine verilen sorularla geçirilecekti.

    başkana 3 yılını tamamlatmamak için ellerinden geldikçe saldıracaklar. geçen yıl erman kunter övenler bu yıl basketbolda hiçbir şey yokken eleştiriye başladılar. taraftarın da desteğiyle başkan bu 3 yılı tamamlamalı. yoksa korkarım dursun tekrar gelir
App Store'dan indirin Google Play'den alın