• 5
    bence olması gereken durum. bence futbol ve diğer branş yönetimleri farklı olmalı bunun sebebi bu. örneğin şuı an basketbolda yaşanan rezalet normalde bir başkanı koltuğundan etmeli. mustafa başkanı seviyorum, beğeniyorum ama basketbol üvey evlat muamelesi görüyor. hepsine yetişmek kolay da değil, onun da farkındayım. bu yüzden branşlar ayrılıp ayrı başkanları olmalı. ancak bu durum diğer branşları kapatmanız gerektiği anlamına gelmiyor. hatta kapatamazsınız diğer branşları. kusura bakmayın ama galatasaray futboldan daha büyük bir oluşum.

    bakın ben kürek izlemeyi sevmem ancak galatasaray fenerbahçe rekabetinin en eskiye dayandığı ikinci branştır.
    baksetbol'u türkiye'ye getiren 2-3 takımdan biridir galatasaray.
    ne yazık ki günümüzde olmasa da eskiden voleybolda en tepedeki isimlerden biriydi galatasaray. şu an da orada gayet başarılı bir yönetim söz konusu.
    su sporları kendi kendini götürebilen yegane branlımızdı bir ara. muhtamelen hala öyledir. (hoşuma gitmeyen bazı dedikodular olsa da) galatasaray'ı galatasaray yapan branşlardan biridir.

    artık şu amatör branşlar futbolun sırtında yük muhabbeti bir bitsin lütfen. futbol kâr mı yapıyor ki amatör branşlar nemalansın bu durumdan. futbol kötü yönetildiği için bu kadar batakta. kötü işlerin faturasına kılıf uydurmayın lütfen. futbolun sırtındaki asıl kambur kendisi başka hiç bri şey değil.

    bilemiyorum artık. son zamanlarda bu amatör branşlar mevzusu bir kaç kere konu edindi bu sözlükte. sizin tuttuğunuz galatasaray buyse ben sizle aynı galatasaray'ı tutmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın