resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1833
    2014 dünya kupası yarı finallerinden birini yönetmiş hakem. * dolayısıyla yarı final sürpriz olmayacağı gibi finalin de en güçlü adaylarından biri. ancak bu turnuvada yönettiği 2 karşılaşmada da kendisini vasat buldum. 26 haziran 2018 nijerya arjantin maçında özellikle mascherano'nun tedavi gerektiren kaşını görüp bunu umursamamış olması hanesine muhtemelen eksi olarak yazılmıştır.

    kariyerinde 2015 şampiyonlar ligi finali ve euro 2012 yarı finali de var. 2017-2018 sezonunda ve daha önceki sezonlarda şampiyonlar ligi yarı finalleri de var. ama mesela euro 2016'da 2. turdan ilerisini görmedi. çünkü kötüydü. sanmıyorum ama aynı hayal kırıklığını yine yaşayabilir.

    dünyanın en iyi hakemi bana göre sırp milorad mazic. 2018 dünya kupası özelinde de en iyi hakem arjantinli nestor pitana.
    ben olsam bu ikisinden birine 2018 dünya kupası finalini verirdim.

    edit: mocuishle uyardı. mascherano'nun yüzünde baticon varmış. ben kenara hiç gittiğini görmedim ama yanılıyor da olabilirim tabi. ayrıca pitana ve mazic çeyrek finallerde görevlendirilmiş. ama 2014 dünya kupasının final hakemi rizzoli de çeyrek finalde görevlendirilmişti. bence bu engel bir durum değil. bu bilgilere bakarsak cüneyt'in final şansı hiç yok gibi. grup maçından sonra direk final maçı vermek bana hiç olası gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın