• 2
    muazzam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçeceğini düşündüğüm maç

    bir tarafta döşan döşanoğlu önderliğinde dört defans, iki ön libero, önlerinde pogba, önde griezmann - mbappe, giroud üçlüsü ile sahaya çıkacak, kylian mbappe'nin hayvanat performansı ile arjantin'i elemiş fransa, diğer tarafta ise kalesini muslera'mızın koruduğu, sert ve uzun savunma hattı, spektaktüler olmasa da iş yapacak görev adamları, bir kısım yetenekler, takım oyunu, emek, kan, ter, cavani ve suarez şeklinde sahaya dizilecek olan uruguay arasında oynanacak karşılaşmadır.

    oynattığı futboldan zerre hazzetmediğim ve kendisini hamza hamzaoğlu'nun marsilya şubesi olarak nitelemekte beis görmediğim döşan döşanoğlu, rakibi geride karşılayacak, muhtemelen ön üçlüye atılan uzun toplar ile oluşacak hızlı ataklarla gol arayacaktır (yazarın şahsi notu: koskoca fransa'nın oyun sistemine bak amk). yalnız savunmada bir bütün halinde hareket edebilen jimenez godin ikilisi ve caceres ile bu oyun arjantin maçındaki kadar etkili sonuç vermeyecektir.

    uruguay ise ırgat gibi kapanıp hızlı ataklar ile gol arayacaktır. sağlık durumunu bilmemekle birlikte, son portekiz bükücü cavani oynar ise fransa'nın işi zor.

    penaltılara gitmesini, muslera'nın atılan beş penaltının tamamını kurtardıktan sonra şortunu indirerek kendisine pan yapan kameraya "fener ağlama" demesini istediğim maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın