• 40
    abartıldığı kadar maddi kolaylık sağlıyor ama biz dünyadaki saygıdeğer üniversitelerin spor yönetimi bölümlerinde örnek olay olarak okutulacak kadar rezilce yönetildiğimiz için bize faydası olmuyor. bundan sonra olması dileğiyle. en azından bakkal mantığıyla şöyle düşünelim; geçtiğimiz sezondaki zararımız 50 milyon euro'nun altında. şampiyonlar liginde olsak kar edebilirmişiz. zaten ffp'nin bir numaralı beklentisi de kar etmek.

    ayrıca burada bahsedildi mi bilmiyorum ama şampiyonlar liginde yeni bir gelir kalemi yaratıldı. kulüplerin son 10 yıldaki uefa kulüp puanlarına ve tarihlerindeki avrupa kupası sayılarına göre dağıtılacakmış. totalde 585 milyon euro olacak bu havuzdan en fazla kazanan takım 35 milyon euro civarında ek bir gelir elde edecek bu sene.

    http://gss.gs/w8A.jpg

    bunun için kullanılacak sıralama da şu. beşiktaş'a geçilmeyi de başarmışız. son iki sezonda hayvan gibi puan almışlar. bjk 37, gs 41, fb de 48. sırada. aldığımız kupalar da sadece 2.000 puan kazandırmış. keşke onlardan daha fazla puan ekleselermiş, kupa sonuçta.

    https://www.uefa.com/...s/revenue/index.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın