resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2110
    sunu anlamiyorum bu arkadas cok degil tam uc yil once 350 bin euro bonservis bedeli ile osmanlispor'a gelmis. cok yuksek bir bonservis bedeli ile satin alip, kar ederek cok yuksek bir bedelle de sattik. su noktada niye duramiyoruz biz. artik kalite, maliyet acisindan zirve noktasina ulasmis bir futbolcunun pesinden niye hala daha kosuyoruz.

    yok mu abi dunyada dikine oynayan, bu arkadasin kalitesinde, daha dusuk maliyetli orta saha. onun ozelinde de degil, temcit pilavi gibi surekli eskilere niye donuyoruz biz. scout ekibi ne ise yarar. tum yil boyunca arastirmalar, istatistlikler sonucunda donup dolasip geldigimiz nokta n'diaye midir ?

    simdi kimse bana takimi taniyor, alisma sureci, ne verecegi belli falan demesin. yarin tek bir hamlede verirler ayagini eline tum sezon yatar. hicbir oyuncunun kesin olarak ne verecegi belli degildir. yalniz su bellidir ki uyum sorunu falan denen birsey yok. kaliteli, karakterli oyuncu futbolunu her yerde oynar. kimi yerde takim kimyasi, oyun yapisi tutar cok cok daha iyi oynar. eto'o gibi, adebayor gibi adamlar su yasinda catir catir oynuyorlarsa demek ki bu is sadece yetenek ve karakter meselesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın